Ali Gür’den Rektör Hatipoğlu’na sert tepki

Gaziantep İslam Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Nihat Hatipoğlu, Gaziantep Üniversitesinin kampüs içindeki elemanlarını bir anda çektiği açıkl...

Gaziantep İslam Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Nihat Hatipoğlu, Gaziantep Üniversitesinin kampüs içindeki elemanlarını bir anda çektiği açıklamalarına Eski Rektör Ali Gür'den cevap geldi.

Gaziantep Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Ali Gür yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

GİBTÜ Rektörü Prof. Nihat Hatipoğlu tarafından Basın toplantısında dile getirilenler gerçeği yansıtmamaktadır. Daha önce de bu tarz söylemler üzerine 4 Şubat 2020 tarihli Basın açıklamamızda bütün gerçekler açık bir şekilde dile getirilmiş ve kamuoyu aydınlatılmıştır.

Kendileri rektör olarak atandıktan sonra mecburiyet olmamasına rağmen 1 yıl boyunca başta personel ve güvenlik görevlisi olmak üzere her türlü destek fazlasıyla Gaziantep Üniversitesi tarafından verilmiştir.

Ancak bu süre zarfında Rektörü olduğu üniversiteye uğramayıp ilgilenmediği için personel alım ve nakillerini gerçekleştirmediğinden personel sıkıntısının giderilmesini ilgisi olmadığı halde sürekli Gaziantep Üniversitesinden beklemiştir.

Kurulu ve hazır bir üniversitenin rektörü olarak Üniversitesini sahiplenmiş ve zaman ayırmış olsaydı bu durumlar yaşanmazdı. Gaziantep Üniversitesi olarak teşekkür beklerken bu tarz söylemlerle kamuoyunun yanıltılmasını uygun bulmadığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

01 Nis 2021 - 22:49 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mustafa - Tv lerde ki rant ları bırakıp makamının başına geçememiş demek ki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 22:49
01

Muhittin - Dogru bir aciklama olmus. Adam televizyonlarda gezmekten universiteye zaman ayiramiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 22:49