Altunkaya Midyat’ta Modern Bir Kütüphane yaptıracak

Mardin’in Midyat İlçesine yapımı düşünülen Halk Kütüphanesinin yapımını Altunkaya ailesi üstlendi. Mardin Valiliğinde düzenlenen imza törenine katılan...

Mardin’in Midyat İlçesine yapımı düşünülen Halk Kütüphanesinin yapımını Altunkaya ailesi üstlendi. Mardin Valiliğinde düzenlenen imza törenine katılan Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’la protokol imzaladı.

Bünyesinde faaliyet gösteren birçok global marka ile ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Süper Ligde birçok takıma forma sponsoru olan Altunkaya Grup eğitim alanında da önemli çalışmalara imza atmaya devam ederken Mardin’in Midyat ilçesinde yapımı planlanan Halk Kütüphanesinin yapımını üstlendi. Mardin Valiliğinde düzenlenen imza törenine katılan Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Mardin Valisi Mahmut Demirtaş bir protokol imzalayarak kütüphane yapımını üstlendi. Eğitimin ülke kalkınması için önemli bir faktör olduğunu ifade eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Altunkaya’ya teşekkür ederek “Hayırsever iş adamı Mahsum Altunkaya’nın Midyat ilçemize yaptıracağı Halk Kütüphanesi Bina Yapım Projesi Protokolünü imzaladık. Midyat ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Eğitimin en büyük öncelikleri olduğuna dikkat çeken Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ülke genelinde okuma alışkanlığının arttırılması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek “Bugün önemli bir projenin gerçekleştirilmesi için Mardin Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile bir protokol imzaladık. Kütüphaneler elbette toplumun bütün kesimleri için büyük önem taşıyor. Hazırlattığımız bölge mimarine uygun özel bir proje ile doğup büyüdüğümüz Midyat’a böyle bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumlar elbette ekonomiye katkı sağlarken sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşmak ve insanların ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmetler vermek zorundadır. Yapımını üstlendiğimiz Midyat Halk Kütüphanesinin ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Mardin Valiliğinde düzenlenen imza törenine Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu’da katıldı.

26 Kas 2020 - 21:07 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.