Amerikan Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Festivali’nde

Özel MMT Amerikan Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Festivali’nde yer aldı.

Özel MMT Amerikan Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Festivali’nde yer aldı.

Her yıl farklı bir sağlık temasıyla Gazi şehirlilerin yaşamına dokunacak festivalin ilk teması “Obezite” oldu. Festival Park’ta gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi de stant açtı. Stant da modern dünyanın en sık rastlanılan hastalığı obezite için ziyaretçilere bilgi verilirken, kan şekeri ölçümü ve tansiyon ölçümü de yapıldı. Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin açmış olduğu standa protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sağlıklı yaşamla ilgili konuların tüm detaylarıyla ele alındığı festivalde Özel MMT Amerikan Hastanesi Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Anıl Özmutlu, obezite ameliyatının kesin çözüm olup olmadığı, ameliyat sonrasında yeniden kilo alınıp alınmadığı, bu tip hastalara ne gibi uygulamalar yapıldığı konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

09 Haz 2022 - 10:55 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.