Ankara’da Gaziantep zirvesi

Gaziantep heyeti, kente yapılan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunmak ve destek istemek amacıyla Ankara’ya çıkarma yaptı. Bakanlıklara adeta çıkarma yapan heyet, çok olumlu görüşmeler yaptı.

Gaziantep heyeti, kente yapılan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunmak ve destek istemek amacıyla Ankara’ya çıkarma yaptı. Bakanlıklara adeta çıkarma yapan heyet, çok olumlu görüşmeler yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ile bir araya gelen Gaziantep heyeti, yatırımlar hakkında bilgiler verirken, kentte yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Ali Şahin, M.Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan vekili Osman Toprak ve Genel Sekreter Sezer Cihan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

Gaziantep heyeti, kentte devam eden yatırımlarla ilgili destek ve değerlendirme toplantısı yaptı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’la bir araya gelen Gaziantep heyeti, yatırımlar hakkında bilgiler verirken, kentte yapılan ve yapılacak olan projeler için de destek istedi. Toplantıda ayrıca bölge ile ilgili çalışmalar da gündeme geldi

18 Haz 2020 - 14:14 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Maraşlı - Şu Gaziantep liler çok şanslı , çok değerli yöneticileri oldukları için. Başta M ERDOĞAN Abimizi ve diğer yöneticileri alkışlıyorum, dualarımız onlardan yana.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 14:14