Ankara’ya enerji için gittiler

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek Gaziantep'teki biyogaz üretim tesisi, atık maddelerin tekrar değerlendirilmesi, çevre dostu enerji üretimi hakkındaki çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Alİ Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığa çıkarma yaptı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek Gaziantep'teki biyogaz üretim tesisi, atık maddelerin tekrar değerlendirilmesi, çevre dostu enerji üretimi hakkındaki çalışmalarla ilgili istişarede bulunan heyet Gaziantep’teki diğer yatırımlar konusunda da bilgilendirme yaptılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Alİ Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler,eşlik etti.

Ziyaretleri sosyal medya hesabından duyuran Fatma Şahin, şu paylaşımda bulundu: “ Bugün #Ankara’dayız. Milletvekillerimizle @TCEnerji Bakanımız @fatih_donmez ve EPDK Başkanımız Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ettik. Gaziantep'teki biyogaz üretim tesisi, atık maddelerin tekrar değerlendirilmesi, çevre dostu enerji üretimi hakkındaki çalışmaları istişare ettik.”

12 Oca 2022 - 07:37 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.