AVM’LERE KORONA VİRÜS DENETİMİ

Gaziantep'te Toplum Destekli Polis ekipleri, alınan tedbirleri incelemek ve vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarmak için AVM'lere gitti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, "TDP ekiplerimiz İlimiz genelinde Koronavirüs ile mücadelede tedbirlere en üst seviyede uyulması, vakaların tırmanmaması, kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığı için maske takılması, fiziki mesafeye uyulması ve hijyen temizliğine dikkat edilmesi konularında vatandaşlarımıza bilgilendirme faaliyetleri yapmış olup ayrıca AVM’lerde alınan tedbirleri yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızın maske kullanımına ve fiziki mesafeye uyum göstermesinde ve sürdürülen bu mücadeleye destek göstermeleri yönünde yönlendirici ve bilgilendirici çalışmalar yapılmıştır" açıklamasında bulundu.

10 Tem 2020 - 12:48 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.