Ayakkabı sektörünün liderleri 30. kez Gaziantep’te buluşuyor

Sektöründe sadece Türkiye’de değil, dünyada kabul ve ilgi gören, Ayakkabı Sektörünün Liderleri’ni Gaziantep’te buluşturan Gapshoes Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı 30.kez kapılarını açıyor.

Sektöründe sadece Türkiye’de değil, dünyada kabul ve ilgi gören, Ayakkabı Sektörünün Liderleri’ni Gaziantep’te buluşturan Gapshoes Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı 30.kez kapılarını açıyor.

2020 yaz modasının trendlerinin ve modellerinin sergileneceği fuara yurtiçinden ve yurtdışından Başta Rusya, Ukrayna, Fas ve Suudi Arabistan olmak üzere çok sayıda ülkeden profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası işbirliği ile yapılan ve Kosgeb’in desteklediği fuarda 300 firma ve 1000 marka yer alacaktır. Bölgemizde sektörel bazda bugüne kadar yapılmış fuarlar arasında en yüksek katılımcı sayısına sahip olan fuar 4 gün sürecektir.

Fuarda Bayan, Erkek ve Çocuk ayakkabı, terlikleri ve aksesuarlarının yanı sıra yan sanayi ve teknoloji ürünleri sergilenecektir.

Fuar açılışının hemen ardından Gaziantep Olgunlaşma Enstitüsü’nün hazırlamış olduğu ayakkabı defilesi gerçekleşecektir.

Gapshoes Fuarı’nın etkisiyle başta oteller olmak üzere kentimizdeki turistik tesisler ve restoranların, bunun yanı sıra birçok bağlantılı sektörün de fuardan olumlu etkileneceğini öngörmekteyiz.

Sektörün markalaşmasına , gelişmesine ve yeni pazarlar bulmasına ciddi katkılar sağlayan Gapshoes Fuarı’nın resmi açılışı TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile birçok oda ve dernek başkanının katılımlarıyla Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde yapılacak.

10 Ara 2019 - 00:01 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.