Bakbak: Esnafımızla gurur duyuyoruz

Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, Pandemi sürecinde Gaziantep’e fedakarlıkla hizmet veren esnafların görüşlerini almak ve onlara destek olmak amacıyla esnaf odalarına ziyarette bulundu.

Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, Pandemi sürecinde Gaziantep’e fedakarlıkla hizmet veren esnafların görüşlerini almak ve onlara destek olmak amacıyla esnaf odalarına ziyarette bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için pandemi sürecinde özveriyle çalışan tüm esnaflara teşekkür ederek, “Esnafımızla gurur duyuyoruz.” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Vakkas Katırlı, Gaziantep Oto Makine ve Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Kemal Güneş ve Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı’yı TBMM’nin kapalı olduğu bu dönemde ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Dr. Derya Bakbak bu ziyaretlerde yaptığı açıklamada esnafın pandemi sürecinde çok önemli bir sorumluluğu başarıyla üstlendiğini kaydederek;

“Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışan tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz. Esnafımızla gurur duyuyoruz. Zorlukları beraber aşacağız.” ifadelerini kullandı.

Esnafın taleplerini aldıklarını ve ilgili Bakanlıklara ileteceklerini kaydeden Bakbak, aşılama çalışmalarının ardından normalleşmeye geçileceğini ümit ettiğini dile getirdi.

Vakkas Katırlı, Mustafa Kemal Güneş ve Hacı Darıcı da Derya Bakbak’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirirlerken, nazik ziyareti dolayısı ile teşekkürlerini bildirdiler.

14 Oca 2021 - 10:55 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.