Başkan Şahin vatandaşları halk gününde ağırladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Açık Kapı Projesi kapsamında vatandaşların başvurularının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, ka...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Açık Kapı Projesi kapsamında vatandaşların başvurularının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması amacıyla halkın sıkıntılarını, görüş ve önerilierini dinledi.

Yerel belediyecilik alanında örnek teşkil edecek projelerini sürdüren Başkan Şahin haftanın belirli günlerinde vatandaşları makamında ağırlayarak halk buluşması düzenliyor. Bu kapsamda Şahin, teknik ekibiyle gelen vatandaşları karşıladı, sorunlarını dinledi. Vatandaşların sıkıntılarının çözümü için gerekli işlemleri başlattı.

Halk Buluşması’nda Şahin, sosyal sorunlardan, çevre düzenlemelerine kadar birçok konuda sıkıntıları dinledi. Sorunların çözümü için ekibine talimat veren Başkan Şahin, gerekli kurum ve kişilere yönlendirdi. Halk Buluşmaları’nın belediyeyle halk arasında köprü oluşturacağının altını çizen Fatma Şahin, buluşmalar çerçevesinde gerçekleştirdikleri toplantıların halka hizmet amacı taşıdığını hatırlattı.

07 Ara 2019 - 23:48 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.