‘Beyaz Masa’ sorun çözüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan “Beyaz Masa” vatandaşı memnun etti.

Vatandaşın sorunlarını kısa zamanda ilgili birimlere ileterek çözümünü sağlayan, gerçekleştirdiği bu çalışmayla halkın güven ve takdirini kazanan Beyaz Masa birimi, başarılı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaş ve belediyeler arasındaki iletişim kopukluğunu gidererek halkın sorunlarını rahatça aktarabileceği bir birim haline gelen beyaz masa, sorunların çözümü için hızlı ve etkili bir şekilde çalışarak daha kaliteli hizmet sunmaya çabalıyor. Beyaz masada Sorun, görüş ve talepleri alınarak ilgili birimlere yönlendirilen vatandaşlar, tekrar aranarak takibi yapılıyor. Geri dönüşlerden oldukça memnun kalan vatandaş Beyaz Masa ekibini arayarak belediyenin yaptığı çalışmalar ve verilen hizmetten memnun kaldıklarını iletiyor. Kaliteli ve iyi bir hizmete erişimi kolaylaştırmak, sorunları yerinde çözmek, zaman kaybını önlemek, vatandaşın yönetimle kaynaşmasını sağlamak amacıyla kurulan Beyaz Masa’ya belediyenin verdiği hizmetlerden eksiklik ya da bir sorun yaşanıldığında da başvurulabiliniyor.

32 bin 400 talep karşılandı

Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa kurulduğu günden itibaren 32 bin 400 talebi karşıladı. Öte yandan esnafı da ziyaret eden Beyaz Masa ekibi, çalışmalarını tanıtıp, broşür dağıtıyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.