Bilal Çeker’den Nizipspor’a destek

Gaziantep'in ve Nizip'in sevilen iş adamı Bilal Çeker, Nizipspor'a desteğini esirgemiyor.

Yıllarca Gaziantepspor'a hizmet eden ve Asbaşkanlık görevinde bulunan Bilal Çeker, doğup büyüdüğü Nizip'in takımına destek vermeye devam ediyor.

Nizipsporlu yöneticileri ağırlayan ve Nizip için görüş alış verişinde bulunan Bilal Çeker, "Profesyonel takımlarımızın yanında Amatör takımlarımızı unutmamak gerekiyor. Amatör takımlarımız olmasa profesyonel takımlar olmaz. Bu nedenle Nizipspor'un her zaman yanındayız. Bu takımımızın genç yetenekler kazandırması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Nizipspor yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

12 Ara 2018 - 18:59 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.