Bilfen Okulları Giriş Sınavlarının Tarihleri Belli Oldu

2022 – 2023 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrencilere yönelik yapılacak “Bilfen Giriş Sınav”ı için başvurular başladı.

2022 – 2023 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrencilere yönelik yapılacak “Bilfen Giriş Sınav”ı için başvurular başladı. 1, 2 ve 3. sınıflar mülakatla, 4. sınıflara sınav ve mülakata öğrenci alacak kurum, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara ise “Bilfen Giriş Sınavı”yla öğrenci kabul edecek.

Her öğrenci için özel sınıflarda bireysel olarak yapılacak Bilfen Giriş Sınavları için başvurular https://farkyarat.bilfen.com/bgs adresinden yapılabiliyor.

Akademik başarısını kendine özgü uyguladığı eğitim – öğretim programları ile harmanlayan Bilfen İlköğretim Kurumları, 34 yıllık eğitim tecrübesini şimdi de yeni öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 2022 – 2023 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için sınav başvuruları alınmaya başlandı. Her öğrenci için özel sınıflarda bireysel olarak yapılacak Bilfen Giriş Sınavı’na bu eğitim öğretim döneminde 4,5,6 ve 7.sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Bilfenli olmak isteyen 1, 2 ve 3. sınıflar mülakatla, 4. sınıflar ise hem sınav hem mülakata tabi tutularak okula kayıt olabilecek.

Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir, Bursa ve Gaziantep kampüslerinde toplam 21.500 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2022 - 2023 öğretim yılında Ankara Çankaya’da yeni bir anaokulunu hizmete açacak.

Bilfen giriş sınavı hakkında detaylı bilgi almak için http://www.bilfen.com adresi ziyaret edilebilir ya da https://farkyarat.bilfen.com/bgs linkinden sınav başvurusu yapılabilirsiniz.

“Mizaç Temelli Eğitim Modeli”

Eğitimde bireyselliği ön planda tutan Bilfen İlköğretim Kurumları “Mizaç Temelli Eğitim Modeli” ile öğrencilerinin temel arayışlarını, güçlü ve zayıf yanlarını saptayarak onlara uygun müdahale yöntemleri geliştiriyor. Mizaç tipi tespit edilerek öğrencilerin nasıl akıl yürüttükleri, nasıl daha kolay öğrendikleri, ders çalışmak için nasıl bir ortama ihtiyaç duydukları, nelerden motive oldukları ve motivasyonlarının nasıl arttığı belirleniyor. Öğrencilerin mizaç tipine göre doğal kişilik özelliklerinde var olan olumlu potansiyellerini fark ederek ön plana çıkartırken; riske açık yanlarını da minimuma indirmeyi hedefleyen yaklaşımda, öğrencilerin gelişim süreçlerinde etkin rol oynayan ebeveynleri ve öğretmenlerinin de mizaçları tespit ediliyor.

12 Oca 2022 - 12:55 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.