Bir Dünya Çeyiz’e hücum ettiler

Altunoğlu Grup bünyesinde bulunan Altınoğlu Mağazaları ve Bir Dünya Çeyiz AVM, yeni bir şube daha açtı. Açılış avantajlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar Bir Dünya Çeyiz’e akın etti.

Altunoğlu Grup bünyesinde bulunan Altınoğlu Mağazaları ve Bir Dünya Çeyiz AVM, yeni bir şube daha açtı. Açılış avantajlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar Bir Dünya Çeyiz’e akın etti.

Gaziantep ve çevre illerde yatımlarına devam eden Altınoğlu Grup, Bir Dünya Çeyiz mağazası 17’inci şubesini 6.000 m2 alan a Fıstıklık Mahallesi'nde açtı . Açılış günü vatandaşlar mağazaya akın etti. Açılışa özel kampanyalar düzenlenirken hediyeler dağıtıldı.

Açılışa Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Onursal Başkan Yaşar Özaltın, Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu üyeleri, Erciyes Holding Yönetim Kurulu üyesi ve CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Erciyes Anadolu Holding Ana Bayisi Ahmet Kamil Şirikçi, Bellona Pazarlama Direktörü Volkan Yücedağ, Vestel Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Tarık Leloğlu, Vestel Ticaret Bölge Müdürleri Yener Yarız ve Alper Korkmazer, Samsung Türkiye Adana Bölge Müdürü Senger Yanç, Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan, Stilevs Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Demirci, Fakir CEO’su Erdoğan Kalkan, BEYPER Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Şube Başkanı Fatih Fedaioğlu veAk Parti İl Başkan Vekili Ertuğrul Teymur katıldı.

Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İslam Özaltın, “Mobilya markasında Bellona markası ile bir iş planı yaptık iş ortaklarımızın arasına Bellona markasına da aldık tabii Bellona'yı alırken yanında halı markası olan Gümüşsuyu halıyı ve aynı zamanda yanında tekstilde de Doku Home markasını bünyemize ekledik.Bellona/ Bir Dünya Çeyiz + Plus Güneydoğu Anadolu ve sektörümüzde Türkiye'de olmayan bir mağazacılık sistemini Gaziantep'e getirmiş bulunuyoruz. Bu mağaza Fıstıklıkta 6.000 metrekare bir mağaza bu mağazamızda Bellona mobilyanın konsepti, aynı zamanda Gümüş suyu Halı’nın, Schafer'ın, Doku mobilyanın ve Vestel'in ve Samsung'un Showroom’u olmak üzere diğer küçük ev aletleri markalarını tıpkı bir alışveriş merkezi bir araya getirdik ve müşterilerimizin hizmetine sun uyoruz ” dedi.

01 Eki 2022 - 09:09 - Ekonomi

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.