Boşanmak isteyen karısını bıçakladı

Gaziantep’te yaklaşık iki ay önce doğum yapan karısını hastanede bıçaklayan şahıs ile ilgili hazırlanan iddianamede, karısının boşanmak istemesi nedeniyle bıçakladığı belirtildi.

Gaziantep’te 23 Ağustos 2019 günü yaşanan olayda, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binasında doğum yapan 8 yıllık karısı G Y.’yi 7 yerinden bıçaklayan Ahmet Y. yakalanarak gözaltına alınmıştı. A.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Gaziantep Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek davanın iddianamesi de hazırlandı. İddianamede, şüpheli A Y.’nin eşini sürekli darp ettiği ve bu nedenle de karısının şahıstan ayrılmak amacıyla boşanma davası açtığı belirtildi. İddianamede olay günü A.Y'nin, doğum yapan karısı G Y.’yi hastaneye ziyarete gittiğini ve "bir hiç yüzünden yuvamızı yıkıyorsun" diyerek tartışmaya başladığı yer alırken, ardından ise A.Y'nin karısını elindeki ekmek bıçağı ile saldırarak yaraladığının da yer aldığı iddianamede, Güldane Y.’nin yüzünden, kolundan, başından bıçakladığı, dişlerini kırdığı ve basit tıbbı müdahale ile giderilemeyecek şekilde yaraladığı ifade edildi.

15 Eki 2019 - 15:28 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.