Büyükekşi’nin yerine Akınal mı?

Mayıs ayı sonu veya Haziran ayı başında yapılacak olan Gaziantep Futbol Kulübü olağan genel kurulunda Başkan Mehmet Büyükekşi’nin yerine Cevdet Akınal’ın getirileceği öğrenildi.

Mayıs ayı sonu veya Haziran ayı başında yapılacak olan Gaziantep Futbol Kulübü olağan genel kurulunda Başkan Mehmet Büyükekşi’nin yerine Cevdet Akınal’ın getirileceği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde onursal başkan Adil Konukoğlu’nun yapılacak olan kongrede devreye gireceği ve Mehmet Büyükekşi sonrasında görevi mevcut yönetimde yer alan Cevdet Akınal’a vereceği öğrenildi. Mehmet Büyükekşiile birlikte Müslüm Özmen ve Mahsum Altunkaya’nın ise yeni yönetimde yer almak istemedikleri gelen bilgiler arasında.

BÜYÜK DEĞİŞİM OLMAYACAK

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni yapılacak olağan genel kurulda Başkan Mehmet Büyükekşi ile yol arkadaşları Müslüm Özmen ve Mahsum Altunkaya olmayacak. Bu üçlünün yeni yönetimde olmama kararı aldıkları öğrenilirken yönetimde ise büyük bir değişim olmayacak. Gaziantep FK’nın mevcut yöneticilerinin bir çoğunun yola devam etmesi beklenirken Cevdet Akınal başkanlığında yeni bir icra kurulu oluşturulacağı öğrenildi.

06 May 2021 - 08:45 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.