Büyükşehir'den “Ara Tatil Kupası” turnuvası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine birlik ve beraberlik duygusu aşılamak amacıyla “Ara Tatil Kupası” düzenlenecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine birlik ve beraberlik duygusu aşılamak amacıyla “Ara Tatil Kupası” düzenlenecek.

“Sporuyla Yükselen Gaziantep” anlayışından hareketle gerek ulusal gerekse uluslararası arenaya duyurduğu Gaziantep modeliyle adından sıkça söz ettiren Büyükşehir belediyesi düzenlediği etkinliklerle kentin spor kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. Öğrencilerin ara tatil dönemindeki boş zamanlarının iyi bir şekilde değerlendirilmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ortaokul ve lise öğrencileri için organize edeceği futbol turnuvasıyla yeni bir etkinliğe imza atacak.

Hasan Doğan Spor Tesisinde gerçekleşecek ‘’Ara Tatil Kupası’’na yönelik kayıtlar 18 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek, etkinlik ücretsiz olacak. Turnuvaya katılım sağlayacak okulların; 12 kişilik oyuncu kadrosuna sahip bir takımla başvuru yapması gerekecek. Aksi takdirde başvuru iptal edilecek.

Turnuvada başarı sağlayan takımlar ise; kupa, madalya ve Gazi Şehir formasıyla ödüllendirilecek.

16 Oca 2020 - 10:57 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.