Cenk Enver Şahin Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor forması giyen Cenk Enver Şahin ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Cenk Enver Şahin...

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor forması giyen Cenk Enver Şahin ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Cenk Enver Şahin Kimdir?

22 Eylül 1994 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Cenk Enver, futbola İstanbul Başakşehir alt yapısında başladı. 2016 yılında Almanya'ya transfer olan hücum futbolcusu, hücum hattının her bölgesinde forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da tamamlayan Cenk Enver, kariyerinde 165 resmi müsabakaya çıkarken, 13 gol atıp 26 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 1,79 cm boyundaki başarılı futbolcu, sol ayağını etkili kullanmasıyla adından söz ettiriyor. 26 yaşındaki futbolcu Türkiye Milli Takımımızın genç yaş kategorilerinde toplam 50 kez forma giymeyi başardı.

Cenk Enver Şahin, önümüzdeki üç sezon boyunca kırmızı-siyahlı formamızın başarısı için ter dökecek.

06 Ağu 2020 - 18:00 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.