CHP Gaziantep Milletvekillerine İstanbul görevi

CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya CHP Genel Merkezi tarafından 23 Haziran’da tekrar edilecek İstanbul seçimleri için görevlendirildi.

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ardından CHP’de milletvekillerinin çalışma takvimi belli oldu. TBMM’de 140 sandalyesi olan CHP’nin 115 milletvekili İstanbul’da, 25 milletvekili ise yasama çalışmaları için Meclis’te hazır tutulacak. CHP’nin üç gurup başkanvekili de seçim çalışmaları boyunca İstanbul’da görev yapacak. Hazırlanan çalışma programına göre, bazı vekiller belirlenen ilçelerden sorumlu olurken, bazıları İstanbul genelinde çalışma yapacak. Bir kısmı ise uzmanlık gerektiren alanlar ve seçmen profili bakımından etkili olacakları yerlerde görev yapacak.

Bu görevlendirme esaslarına göre İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya’ya İstanbul genelinde çalışma görevi verildi.

21 May 2019 - 20:08 - Siyaset

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.