CHP Heyetinden Nizip Ticaret Odası’na ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nizip’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Nizip Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ve aralarında CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Gaziantep il Başkanı Lütfü Demir, CHP Nizip İlçe Başkanı Haluk Kahraman ve beraberindeki heyet ile görüş alışverişinde bulunuldu.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, CHP Milletvekilleri ve beraberindeki heyete Nizip Ticaret Odası’na yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

NTO Meclis Başkanı Karabacak, Nizip Ticaret Odası’nı tanıtarak Odanın yapmış olduğu faaliyetler ve projeleri hakkında heyete bilgiler verdi.

Nizip’in sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili de bilgiler veren Karabacak, Nizip’in en büyük ihtiyacı olan barak ovası sulama projesi ile ilgili siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kamuoyu oluşturularak çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti.

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ise NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve meclis ve yönetim kurulu üyelerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, NTO Meclis ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Gaziantep’in sanayisi ve tarımıyla Türkiye’nin çok önemli illerinden biri olduğunu vurgulayan Milletvekili Emecan şunları ifade etti: “Bizlerde bugün Gaziantep’in sorunları nelerdir ?, nasıl çözülebilir ? ve çözüme kavuşmayan sorunların çözülememesinin sebepleri nelerdir ? bunları dinlemek için gelmiş bulunmaktayız. CHP olarak sorunlarımızın çözüme kavuşması için bizde çalışma yaparak partimiz programlarında yer vereceğiz. Gaziantep’in dışına çıktık ilçelerini ziyaret etmekteyiz. Çünkü iller ve ilçelerin sıkıntıları birbirinden farklı olabiliyor. Bu şekilde ziyaretimizi genişleterek daha çok vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından CHP heyeti, Nizip Ticaret Odası meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Özkaya, Hüseyin Yaprak, NTO meclis üyeleri ve CHP il ve ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı.

03 Ara 2019 - 14:58 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.