CHP’li Kaplan’dan muhtar ziyaretleri

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerindeki Muhtarlıkları gezerek, Muhtarlardan ilçelerin ve ilin sorunlarını dinledi.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerindeki Muhtarlıkları gezerek, Muhtarlardan ilçelerin ve ilin sorunlarını dinledi.

İCRA VE İFLAS DAİRELERİNDEKİ DOSYA SAYISI 22 MİLYONA DAYANDI!

Kaplan, “Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerimizde 30’a yakın Muhtarımızla görüştüm. Parti ayırt etmeden, dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan Muhtarlarımızı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledim. Her gittiğim yerde manzara aynı. Ekonomik kriz ve pandemiyle birlikte Muhtarlıklar icra, boşanma, maske cezası, trafik cezası ve mahkeme tebligatlarıyla dolmuş taşıyor. AKP İktidarının ne kadar halktan kopuk ve uzak olduğunu anlamak için muhtarlıklarda biriken tebligatları görmek yeterli. İşsizlik, yoksulluk, geçim sıkıntısı her mahallede, her sokakta çok net bir şekilde görülüyor. Pandemiyle birlikte derinleşen ekonomik krizden dolayı milyonlarca vatandaşımız icralık. UYAP verilerine göre, 5 Şubat itibariyle ülkemizde icra ve iflas dairelerindeki dosya sayısı 22 milyon 161 bine çıktı. Bıçak kemiğe dayandı artık. Vatandaşlarımız da, esnafımız da, köylümüz de, çiftçimiz de, işçimiz de isyan ediyor artık. AKP İktidarının ülkemizi getirdiği bu karanlık tablo, Cumhuriyet Halk Partimiz İktidarında değişecek. Parti ayrımı gözetmeden, Gaziantep’te tüm Muhtarlarımızı ziyaret ederek, Muhtarlarımızı dinlemeye ve sorunlarını çözme noktasında TBMM’de sesleri olmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

KAPLAN’DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR!

Milletvekili açıklamasının devamında, Muhtarların sorunlarının çözümleri noktasında TBMM çatısı altında sesleri olacağını belirterek “Fikirleri, çözüm önerileri ve içtenliklerinden dolayı Şahintepe, Akyol, Akkent, Kurbanbaba, Dumlupınar, Karataş, Beydili, Kolejtepe, Cemal Gürsel, Binevler, Ertuğrulgazi, 23 Nisan, Bülbülzade, Tişlaki, Öğretmenevleri, Boyacı, Bekirbey, Eyüpsultan, Emek, Eyüboğlu, Bey, Pancarlı, Hürriyet, Kayaönü, İncilipınar ve Şenyurt Mahalle Muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

29 Mar 2021 - 12:35 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.