Çölyak hastalarının imdadına belediyeler yetişiyor

Çölyak hastalarının imdadına belediyeler yetişiyor ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 580 ÇÖLYAK HASTASINI DAHA SEVİNDİRDİ Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir...

Çölyak hastalarının imdadına belediyeler yetişiyor

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 580 ÇÖLYAK HASTASINI DAHA SEVİNDİRDİ

Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir çölyak hastalarına yapmış olduğu glutensiz un dağıtımını, Eylül ayında da gerçekleştirdi. 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarna dağıtımı, 580 çölyak hastasını daha sevindirdi.

Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, Eylül ayı içerisinde de tespit edilen 580 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla paketlerini aldı.

BELEDİYEMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU YARDIMLAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Fikret Arpacı, “Çocuğum çölyak hastası olduğundan dolayı glutensiz una ihtiyacımız vardı. Glutensiz unun pahalı olmasından dolayı alma gücümüz yoktur. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz, her 3 ayda bir 9 kilo glütensiz un ve iki paket glütensiz makarna yardımında bulunuyor. Bugün sabahın erken saatlerinde gelerek paketimizi aldık. Çocuğum diğer unu yiyemediğinden dolayı buradan aldığımız glutensiz un ile kendisine börek, pasta, ekmek yapıyoruz. Bu konuda belediyemizin her 3 ayda bir yapmış olduğu yardımlar bizleri mutlu ediyor. Allah, Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Bundan sonra da her 3 ayda bir gelip paketimizi alacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çölyak hastası kızı için glutensiz un alan Hediye Arar ise, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından her 3 ayda bir aldığımız glütensiz unu kızıma ekmek yapıp yediriyorum. Glutensiz un çok pahalı olduğu için zaman zaman alma konusunda ve bulmada sıkıntı yaşıyoruz. Bugün sabahın erken saatlerinde gelerek, paketimizi aldık. Başkanımıza, yürekten teşekkür ediyoruz ve bu yardımların devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. (TELGRAF)

30 Eyl 2019 - 12:46 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.