Defa Life-Büyükşehir iş birliği

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, Sağlık Protokolü ve İş Birliği Anlaşmalarına Devam Ediyor.

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, Sağlık Protokolü ve İş Birliği Anlaşmalarına Devam Ediyor.

Özel Defa Life Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında özel koşullarda tedavi hizmeti alınması ve tedavi giderlerinin standardize edilmesi amacı ile iş birliği kapsamında Sağlık Protokolü imzalandı.

10 bin personeli kapsayan Sağlık Protokolü imza törenine, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç ve Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr.Ulaş YANIK adına, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ayhan Ulu katıldı.

BELEDİYE PERSONELİ VE AİLELERİ FAYDALANACAK

Anlaşmanın detayları hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç, imzalanan Sağlık Protokolünden Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 10 bin personelin ve aile fertlerinin geçen yıl olduğu gibi bu senede faydalana bileceğini belirtti.

ÖZEL DEFA LİFE HASTANESİ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat GEÇ, "Şehrimizin güzide hastanelerinden olan Özel Defa Life Hastanesi ile iş ortaklığının yanı sıra

Sosyal sorumluluk projelerinde de de bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Sağlık Protokolü noktasında Özel Defa Life Hastanesi Yönetimine teşekkür ederim" dedi.

21 Oca 2022 - 09:05 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.