Defa Life Hastanesi spor cerrahisiyle ilgili bilgiler paylaştı

Defa Life Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Uzmanları Op.Dr. Serhan Kanevetci ve Dr. Ekim Sucu, Spor Cerrahisi ile ilgili bilgiler paylaştı.

Defa Life Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Uzmanları Op.Dr. Serhan Kanevetci ve Dr. Ekim Sucu, Spor Cerrahisi ile ilgili bilgiler paylaştı.

Op.Dr. Serhan Kanevetci, "Spor cerrahisi, kas, eklem ve iskelet yaralanmalarının daha hızlı, daha etkin tedavisi için zaman içinde gelişen bir dizi teknik ve yöntemleri içermektedir. Ortopedi ve Travmatoloji kliniğimizde gerçekleştirdiğimiz spor cerrahisi uygulamaları, günümüzde çok önem verilen profesyonel ve amatör sporcuların tedavisi kadar, benzer sakatlıklarla karşılaşan tüm hastaların tedavisinde kullanılır. Spor ve sporcu sakatlıklarının tedavisinde spor cerrahisi tekniklerini kullanmakla beraber ameliyat öncesi ve ameliyat sonrasını içeren hazırlık ve rehabilitasyon süreçlerini de bir bütün olarak tek elden planlar ve bu sayede hastalarımızın en kısa sürede ve en yüksek aktivite performansıyla günlük rutinlerine dönmelerini hedeflenmektedir." Dedi.

Başhekim Dr. Ulaş Yanık ise şunları söyledi:

"Sosyal sorumluluk Kapsamında Defa Life Hastanesi olarak her yıl olduğu gibi bu sene de Sporun ve Sporcunun yanında olduklarını ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil eden Türkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele veren ALG Spor kulübü, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligde mücadele veren Merinos Voleybol takımı ve Merinos Voleybol alt yapı bünyesinde yetişen sporcularına kesintisiz sağlık desteği sunduklarını belirtti."

13 Oca 2022 - 09:49 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.