Demokrasi Meydanı’nda tören yapılsın’

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, ‘Şehitlerimiz mezarlıktan sesiz sedasız defin edilmesin, Gaziantep Demokrasi Meydanında tören yapıldıktan sonra defin edilsin’ önerisinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, ‘Şehitlerimiz mezarlıktan sesiz sedasız defin edilmesin, Gaziantep Demokrasi Meydanında tören yapıldıktan sonra defin edilsin’ önerisinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında şehit cenazelerinin Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek törenden sonra defnedilmesini önerdi. Hocaoğlu, “ Demokrasi meydanından kaldırıls ın ki; bu zatı muhteremler, Suri ye için ölen şehide bu halk nasıl sahip çıkıyor, bu halkın, söz konusu olan kendi vatanı olduğunda nasıl sahip çıkacağını, top yekûn öleceğini görsünler ve bu ülke için kirli planlarını asla hayata geçiremeyeceklerini anlasınlar” diye konuştu.

Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahine teşekkür ederek sözlerine devam eden Hocaoğlu, “.Sonunda baklava ve lahmacunu bırakıp, teknolojiye dönmeyi başardı. O kadar etkili olmuşuz ki, hızını alamayıp, bilim aşkıyla soluğu Antarktika’da aldı.Birazda yüklensek, NASA ya gidip, uzaya ilk giden belediye başkanı da olur. Bu konuda yorum yapmak bize düşmez, özel yaşama girer. Ancak, TeknofestinGaziantep’te yapılacak olması, Gaziantep’in teknoloji eğitim alanında da var olduğunu gösterecektir. Gaziantep’teki eğitim ve öğretim kurumlarına büyük iş düşmektedir. Gaziantep’te kaç okul ve üniversite kaç takım ile katılım sağlayacak? Bekleyip, göreceğiz” şeklinde konuştu.

Meclis toplantılarının canlı yayınlanması ile ilgili teklifini de hatırlatan Hocaoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanına çağrı yapmıştım. Meclis görüşmeleri yayınlansın, kim Gaziantep için ne istiyor, kim kendini, kim Gaziantep’i düşünüyor? bunu görelim demiştim; cevap gelmedi. Hala bekliyoruz. Nizip – Gaziantep arasında Gaziray mı olacak, Raybus mü olacak? Bu konuda Sayın Fatma Şahinden resmi açıklama bekliyorum. Nizip Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sarı ile görüşüp, ortak açıklama yapıp, ne yapacaklarına karar versinler tarih belirtsinler.Ben bu işin peşini bırakmam. Sayın Mehmet Sarı bir resim gösterdi. Raybus yapacağız dedi. O resimdeki makine nerde onu da ben bulamadım. Yerini söylerseler gidip görürüz. Çünkü Nizip – Gaziantep arasında bu konuda hiçbir çalışma yok. Acaba havadan mı gidecek, hava bus mu yapacaklar. Resmi açıklama ve tarih verene kadar ben susmayacağım. Tarih verin, hizmete açın, ilk seferine beni de çağırırsanız. Vallahide Billahide emeği geçenlere basın önünde teşekkür edeceğim. Seyir edenlere de öküzün tirene baktıkları gibi bakıyorlar demeyeceğim. Öyle bir hadsizlik yapan olursa, ömürlerinde raybusu yeni görmüşler demeyip, ağzının payını vereceği” dedi.

19 Şub 2020 - 23:17 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.