Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre; Antalya Demre Yat Limanı Projesinde ihale süreci başladı.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Demre Yat Limanı Projesi 3996 sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun” kapsamında ihale edilecek.

İstekliler, projeye ait ihale dosyalarını 23 Haziran 2022 tarihinden itibaren Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görebilirler. Teklifler, 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 10.00'a kadar bizzat istekli veya vekili tarafından Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığına teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile posta, kargo vb. yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İhaleye katılabilecekler ile isteklilerde aranacak şartlar Teklif Verme Şartnamesinde belirtilmiş olup bu iş için geçici teminat tutarı 1 milyon 200 bin Türk Lirasıdır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

21 Haz 2022 - 00:05 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.