DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığını isteyen 55 kişilik listede kimler var?

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı olmak için 55 kişinin talepte bulunduğu, 1.700 kişinin de gönüllü olarak parti teşkilatlarında yer almak için başvuruda bulunduğu belirtildi.

Genel Başkan Yardımcısı M.Emin Ekmen başkanlığındaki DEVA Partisi Genel Merkez heyeti, Gaziantep'te il başkanı olmak isteyen 55 isimle görüştü. İnternet yoluyla da 1.700 kişinin parti teşkilatlarında yer almak istedikleri açıklandı. 55 kişi,lik listede AK Parti, CHP ve MHP'de yer alan bazı isimlerin de bulunduğu öğrenildi. DEVA Partisi Genel Merkezi'nin önümüzdeki günlerde Gaziantep İl Başkanını açıklayacağı bildirildi.

19 Haz 2020 - 22:16 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.