DEVA Partisi Gaziantep teşkilatı mitinge hazırlanıyor

Türkiye’de ilk mitingini Gaziantep’te yapmaya hazırlanan DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve yönetimi Telgraf’ı ziyaret etti. Başkan Kaya, çok görkemli bir mitinge imza atacaklarını söyledi.

Türkiye’de ilk mitingini Gaziantep’te yapmaya hazırlanan DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve yönetimi Telgraf’ı ziyaret etti. Başkan Kaya, çok görkemli bir mitinge imza atacaklarını söyledi.

DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya, kavga etmek istemediklerini ve miting yapmak istediklerini dile getirdi. Miting alanı ile ilgili tartışmalara da açıklık getiren Kaya, ‘Biz ilk 14 Şehit Anıtı’nın oradaki park alanı olarak biliyorduk. Tur otobüslerinin beklediği yerde mi diye zannetmiştik. Biz ekibimizdeki mühendis arkadaşlarım da gitti baktı. Sonra daha ilerisi dediler. Alanın bilinirliliği yok. Toplumun çok temas ettiği bir alan değil. Yaya trafiğinin de olduğu bir alan değil. Bu zamana kadar da siyasi parti mitinglerinde kullanılmış bir alan değil. Biz de tarif ediyoruz. Ancak 2-3 günlük bir saha çalışması ile alanın bilinirliliğini yaygın hale getirdik. Oraya nasıl gidileceği konusunda videolar yayınladık. İpekyolu’ndan, Nizip’ten, otobandan, Nizip’ten, 29 Ekim’den, İnönü’den buraya nasıl gidilir. Bu aslında olmaması gereken bir şey. Nasıl gidildiği belli olmayan bir alana insanları yönlendirmek zor. Ekonomik kriz var. İnsanlar dolmuş ücretlerini bile karşılayamıyorlar. İnsanlar bir etkinlik yapıyorsa erişimi en kolay yerde yapmalı. Herkes için geçerli’ dedi.

MUHTEŞEM BİR MİTİNG OLACAK

Kaya, siyasi nezaketi elden bırakmadıklarını ve sadece miting yapmak istediklerini dile getirdi. ‘İnşallah Gaziantep’in en görkemli mitingini yapacağız’ diye sözlerine devam eden Kaya, ‘Bize yapılan bu haksızlığa toplum duyarsız kalmadı. Toplumun her kesiminden, gittiğimiz her yerden miting daveti ziyaretleri yapıyoruz. Karataş’a gittik aynı reaksiyon, Balıklı’ya gittik aynı reaksiyon. Mitingin bilinirlik oranı çok yüksek. İşin detay bilinirlik oranı da normal bilinirliğe çok yakın. 21 Mayıs biliniyor. İptal süreci biliniyor. İptalin detayları da biliniyor. Çok enteresan gittiğimiz her yerde insanlar süreci takip etmişler bakmışlar. Biz de inşallah görkemli bir mitin icra ederiz.’ İfadelerini kullandı.

HERKES GELECEĞİNİ SÖYLÜYOR

Bizim ilk mitingimiz. Türkiye’deki ilk miting. Muhteşem olacağını görüyoruz. Miting organizasyonları çok detaylı işler. Teknik detaylar ne kadar yeterli olursa olsun insan önemli. Arkadaşlarımızla her ziyaretimizde görüyoruz. STK’lara gidiyoruz, parkta yürürken görüyoruz, gençler görüyoruz. Herkes mitinge geleceklerini söylüyorlar. Allah bereket versin modunda değiliz. Hedefimiz çok büyük. 7-8 yıl sonra genel merkezde diyecekler, ya ilk mitingimizi hatırlıyor musun? Bu durumlar bize mutluluk veriyor’ diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Kaya, sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, ‘Toplumun her kesimine ulaştık. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kendini Demokrat gören herkese kapımız açık. Toplumun her kesimiyle temas ediyoruz. Gaziantep’te sanki bir Haziran seçimi var gibiyiz. Biz 13 aydır milletvekili adaylarının yaptığı çalışmaları yapıyoruz. Miting bizim çalışma tempomuzun yoğunluğunu artırdı. Zaten çalışıyoruz. Biz bu emeğimizin karşılığını göreceğiz sahada. Arkadaşlar sahada hep tekrar hoş geldiniz diyor. Daha önce gitmişiz. 8 bin 752 esnafa gitmişiz. 62 bin vatandaşla sohbet etmişiz. Biz bunları hep sayıyoruz. Yüz yüze görüştüğümüz insanlardan bahsediyoruz.’ Dedi

17 May 2022 - 08:28 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.