Doç. Dr. Murat Ulutaş Medical Park'ta

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Beyin ve Sinir Hastalıkları (Nöroşirurji) Doç. Dr. Murat Ulutaş’ı kadrosuna dahil etti.

Beyin ve Sinir Hastalıkları (Nöroşirurji) Bölümü Doç. Dr. Murat Ulutaş, Medical Park Gaziantep Hastanesin de hasta kabulüne başladı. Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesine sahip olan hastane, Sağlıkta Kaliteli vermek için çalışmalarına devam ediyor.

Beyin ve Sinir Hastalıkları (Nöroşirurji) Bölümü Doç. Dr. Murat Ulutaş kimdir?

19 Mayıs 1971 yılında Siverek / Şanlıurfa'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Siverek'te tamamladı. 1988-1994 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni, 1994-2001 yılları arasında aynı üniversitenin Nöroşirurji Kliniği'nde ihtisasını tamamladı. 2001-2002 yılında Gaziantep SSK Hastanesi'nde, 2002-2019 yılları arasında farklı özel hastanelerde görev yaptıktan sonra, 2019 Mayıs itibariyle Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde göreve başladım.

Doç. Dr. Murat Ulutaş’ın Uzmanlık Alanları:

-Beyin anevrizması ve beyin tümörlerininin mikrocerrahi tedavisi (özellikle anevrizma ve uygun beyin tümörlerinde yaklaşık 3 cm cilt kesisi ile kafatasından kemik kaldırmadan bir nevi kapalı yöntem mikrocerrahi

-Hipofiz adenomlarında burundan girişim ile mikrocerrahi tedavi

-Omurilik tümörlerinin mikrocerrahi tedavisi

-Bel ve boyun fıtıklarına mikrocerrahi girişimler

-Bel kanal daralmasında mikrocerrahi tedavi

21 May 2019 - 12:17 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.