'Eksiklerimizi giderebilmemiz için iyi bir fırsat'

Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Mehmet Altıparmak ilk yarının kalan maçlarında daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Sezonun ikinci yarısında işlerinin daha zor olacağını belirten Altıparmak, “Alabileceğimiz kadar tüm puanları şimdiden toparlamamız gerekiyor” dedi. A Milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arada takım yapacağı izinin ardından Çarşamba günü yeniden çalışmalarına başlayacak. Milli arayı çok iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Altıparmak, “Takımda eksiklerimizi giderebilmemiz için iyi bir fırsat. İlerleme kaydediyoruz. Hedefe ulaşabilmemiz için biraz daha çalışmalıyız” dedi.

12 Kas 2018 - 20:05 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.