Erman Toroğlu’ndan ırkçı ifadelerle Sumudica eleştirisi

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu Gaziantep FK'da yaşanan krize dair tepki çekecek bir yorumda bulundu.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu Gaziantep FK'da yaşanan krize dair tepki çekecek bir yorumda bulundu.

Sumudica'nın sözlerini eleştiren Toroğlu, "O teknik adam var ya tam tiyatro. Böyle bir tiyatro görmedim ben. Burayı ne zannediyor? Böyle çingenelik olur mu ya, çingenelik..." derken, "Affedersin, çingenelik bu." dedi. Spiker Ender Bilgin'in "Böyle demeyelim hocam." demesi üzerine Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne diyeyim abi, ne taraftan tutsam o tarafa kötü gidiyor. Ne bileyim abi, ne diyeyim, dilenci mi diyeyim ya, dilenci diyeyim."

Ender Bilgin, "Böyle demek çingenelere ayıp oluyor." diye yanıt verdi.

Programın devamında Ender Bilgin "Teşbihte hata olmaz." derken Toroğlu da "Romanlardan özür dilerim de, çok severim onları ayrıca da... Ben benzetmeyi başka yerden yaptım." cümlesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, 2-1 kaybedilen Sivasspor maçının ardından kendisine saygı duyulmadığını söylemişti. Sumudica, şöyle konuşmuştu: "Bu şehir ve taraftar bilsin, maçtan önce bana yeni kontrat teklif edildiği söylendi. Bu doğru değil. Başkanımızla dün bir toplantı yaptık. Benden %10 indirim istedi. Bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. Bana saygı duymayan insanlarla çalışmam zor. Takım küme mi düşüyor? Benim ödülüm maaşımın yüzde 10 düşürülmesi mi? Eğer size maaşınızı düşürülmesi yönünde teklif gelse çalışır mısınız? Bana yapılan bu teklifi hakaret olarak algılıyorum. Eşimi arayacağım bana para göndermesini isteyeceğim."

10 Oca 2021 - 22:26 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.