Erol Bulut: "Adaletli bir maç olduğunu düşünmüyorum"

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor’a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Çok adaletli bir maç olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor’a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Çok adaletli bir maç olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep FK, Alanyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maç ile ilgili konuşulacak çok şey olduğunu söyledi. Maçın adaletli olmadığını belirten Bulut, "Maç ile konuşulacak çok şey var aslında nereden başlayacağımı bilmiyorum. Hakemlerden mi başlayayım, bizim kaçırdığımız net pozisyonlardan mı başlayayım. Herkes zaten izledi. Çok adaletli bir maç olduğunu düşünmüyorum. İlk yarıda Maxim'in pozisyonu kesin kırmızı kart verilmesi gerekirken ofsayt pozisyonu olarak değerlendirildi. Akşama televizyonlarda hakemlerimiz de izleyebilir" şeklinde konuştu.

"Oyunu soktuğumuz arkadaşlarımızdan katkı göremedik”

Yapılan basit hatalardan 2 gol yediklerini belirten Bulut, "Nitekim sadece oraya bakmaksızın yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Rakip öne geçti duran toptan. Beraberliği ve hatta öne geçme pozisyonları yeterince vardı. Kolayca bunları harcadık. 3-0 bir mağlubiyet yaşadık. 80. dakikadan sonra oyuna soktuğumuz arkadaşlarımızdan katkıyı göremedik. Bu da hoca olarak bana yazar. Bir dakikada iki gol yememiz güzel bir görüntü değil. Yaptığımız basit hatalardan yediğimiz 2 gol oldu. Maçın sonucu da bu şekilde olmamalıydı en azından buradan bir puan alıp gidebilirdik" ifadelerini kullandı.

16 May 2022 - 10:00 - Gaziantepspor

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

talat orhan - YİNE MAZERETİ HAZIR YETER BE GİTTE KURTULSUN BU TAKIM SENDEN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 10:00