Eski Gaziantepsporlu Türkiye’ye dönüyor

Everton'da beklentileri karşılayamayan Cenk Tosun, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etti. Fulham takımıyla küme düşen Fabri ise Fenerbahçe'nin gündemi...

Everton'da beklentileri karşılayamayan Cenk Tosun, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etti. Fulham takımıyla küme düşen Fabri ise Fenerbahçe'nin gündeminde.

Cenk Tosun ile Fabri bir kez daha Süper Lig'e dönebilir...

Beşiktaş'tan İngiltere'nin Fulham takımına transfer olan Fabri Ramirez, beklentileri karşılayamamıştı.

İngiliz ekibinin küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak için yönetimle görüşen 31 yaşındaki kalecinin yeni durağı bir kez daha Türkiye olabilir.

Volkan Demirel ve Harun Tekin'in performansından memnun kalmayan sarı-lacivertli yönetimin İspanyol kaleciyle görüşmelere başladığı öğrenildi.

Everton'un 22 milyon euro rekor bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı alamadığı Cenk Tosun'u bir sezon kiralamak için resmen devreye giren Beşiktaş, Everton'u ikna etmeye çalışıyor.

Everton'un 28 yaşındaki Cenk Tosun'u kiralama opsiyonunu devrede bırakarak Premier Lig'de bir başka takıma satmak istemesi ve bu yönde görüşmelerde bulunması Beşiktaş'ın elini zayıflatırken, Cenk'in yeniden Türkiye'ye dönmek istemesi siyah-beyazlı kulübün umutlarını taze tutuyor.

Cenk Tosun ile Türkiye'ye dönmesi konusunda her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş Yönetimi, Mayıs'ın 20'sinden sonra Everton kulübü ile masaya oturacak ve bir kez daha pazarlıklara başlayacak.

Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynadığı maçı Vadafone Park'ta Umut Güner ve Ahmet Kavalcı ile birlikte izleyen Cenk Tosun, Beşiktaş taraftarının "geri dön" tezahüratlarına el sallayarak ve sonrasında elini kalbine götürerek cevap verdi.

15 May 2019 - 23:30 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.