Fadıloğlu, Emine Özdemir'in talebini anında karşıladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 71 yaşındaki parkinson hastası Emine Özdemir’in elektrikli yatak talebini 1 gün içinde karşıladı.

Elektrikli yatağına kavuşan Emine Özdemir, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği aile ziyaretleri kapsamında önceki gün Atakent Mahallesi’nde ikamet eden 68 yaşındaki Abdullah ile 71 yaşındaki Emine Özdemir çiftinin evine konuk oldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan ‘Vefa Hizmeti’ projesinden de yararlanan Özdemir çifti, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’ndan elektrikli yatak talebinde bulundu. 1 gün içerisinde yatağı temin ederek tekrar aileyi ziyaret eden ve yatağı teslim eden Başkan Fadıloğlu, Özdemir çiftinden hayır duası aldı. Talep ettiği yatağa kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Emine Özdemir, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

ALLAH, BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Parkinson, şeker, tansiyon hastası olan Emine Özdemir, yatağa bağımlı bir yaşam sürdürdüğünü kaydetti. Emine Özdemir, “Başkanımıza binlerce kere teşekkür ederim. Allah, Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Rabbim, birlik beraberliğimizi bozmasın, şeytanın şerrinden korusun. Allah, Başkanımızı bana gönderdi. Rabbimin yardımıyla bu iş oldu” diye konuştu.

24 SAAT GEÇMEDEN YATAK ELİMİZE ULAŞTI

Yapılan yardımın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Abdullah Özdemir, “Bu yardımı bize yaptığı için, bizi ziyaret ettiği için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu elektrikli yatağa 4-5 senedir ihtiyacımız vardı. Eşimle ikimiz yalnız yaşıyoruz. Yaşımız ilerledi. Artık biraz daha zor oluyor. Başkanımıza söyledikten sonra 24 saat geçmeden yatak elimize ulaştı. Başkanımız sağ olsun zahmet etti, bizi ziyaret ederek yatağı teslim etti. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

27 Şub 2019 - 14:38 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.