Fadıloğlu yetimlerin yüzünü güldürdü

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, ailelerle de uzun süre sohbet etti.

Çeşitli organizasyonlarda yetim çocuklarla sık sık bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yüzlerce yetim çocuk ve ailesini Dülük Tabiat Parkı’nda misafir etti. Masaları tek tek dolaşarak çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Yüzleri gülen yetim çocuklar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Okunan ezan ile birlikte Başkan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve aileleriyle birlikte iftarını açtı.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

İftar sonrası konuşan yetim çocukların anneleri, “Başkanımız sayesinde böylesine güzel bir iftar programına katılıyoruz. Biz Başkanımızın ve hocalarımızın bize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Rabbim Başkanımızdan hem bu dünyada hem de öbür dünyada razı olsun. Başkanımız her zaman yetim çocukların yüzünü güldürüyor. Çocuklarımız gerçekten bugün çok güzel bir gün geçirdiler. Böylesine güzel bir programın hazırlanmasından dolayı Başkanımıza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yapılan konuşmaların ardından bir yetim çocuğun yapmış olduğu iftar duasının ardından program sona erdi. Başkan Fadıloğlu, iftar sonrasında yetim çocuklar ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

21 May 2019 - 11:00 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.