Fadıloğlu’ndan öğrencilere karne hediyesi

Gürteks İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, katıldı.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte öğrenciler, merakla bekledikleri karnelerini Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldı. Kaymakam Kalaylı ve Başkan Fadıloğlu, öğrencilere karne hediyesi olarak satranç takımı ve çeşitli hediyeler verdi.

Gürteks İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, katıldı. Gürteks İlkokulu-Ortaokulu Müdürü İsmet Hozatlıoğlu nezaretinde sınıflara geçen Kaymakam Kalaylı, Başkan Fadıloğlu ve beraberindekiler, öğrencilere merakla bekledikleri karnelerini dağıttı.

Kaymakam Ömer Kalaylı ile Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere karne hediyesi olarak satranç takımı ve çeşitli hediyeler verdi. Karne ve hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Kaymakam Kalaylı ile Başkan Fadıloğlu, tüm öğrencilere yarıyıl tatili döneminde bol bol kitap okumalarını tavsiye ettiler.

Kaymakam Kalaylı, Başkan Fadıloğlu ve beraberindekiler, daha sonra Gürteks Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencilerin ilk karne heyecanına ortak oldu. Okul Müdiresi Dilek Köktaş ile birlikte minik öğrencilere ilk karnelerini veren Kaymakam Kalaylı ile Başkan Fadıloğlu, öğrencilere ilk karne hediyelerini verdi.

17 Oca 2020 - 14:25 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.