Fatma Şahin, Türk Amerikan toplumu temsilcileri ile bir araya geldi

Gastro Show kapsamında New York’ta temaslarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Amerikan toplumu temsilcileri ile bir araya geldi.

Gastro Show kapsamında New York’ta temaslarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Amerikan toplumu temsilcileri ile bir araya geldi.

Dünya genelinde markalaşma hedefiyle yola çıkılan ve Anadolu'nun her köşesinden ürünlerin tanıtıldığı, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) New York’ta düzenlenen Gastro Show’a katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Türkevi’nde Başkan Şahin, Türk Amerikan Toplumu Temsilcileri ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye’nin ABD’de daha iyi tanıtılması hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'ün de katıldığı görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

İstanbul ve Dubai'nin ardından üçüncüsü New York'ta düzenlenen Gastro Show ile Türk mutfağının dünya çapında tanıtılması amaçlanıyor. Temaslar Gaziantep Mutfağını ABD ile tanıştıran yeni diyaloglardan biri olacak.

17 Oca 2022 - 02:43 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.