Futbolcular bireysel çalışıyor

Gaziantep Futbol Kulübü’nde izinlerinde 3 Nisan’a kadar uzatılmasının ardından futbolcular, teknik heyetin verdiği programlar dahilinde evlerinde bire...

Gaziantep Futbol Kulübü’nde izinlerinde 3 Nisan’a kadar uzatılmasının ardından futbolcular, teknik heyetin verdiği programlar dahilinde evlerinde bireysel çalışmalar yapıyorlar. Bazı futbolcular ise tesislere giderek kondisyon salonunda çalışmalarını tamamlıyor.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgı tüm sektörlerde olduğu gibi futbol camiasını da etkiledi. Belarus haricinde hiçbir ülkede ligler oynamıyor. Bu zaman zarfında ise futbolcuların performanslarının etkilenmemesi için kulüpler bir dizi önlemler almaya başladı. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri oyuncularının kondisyonunun düşmemesi için tedbirler aldı. Futbolcuların belirtilen bu süreç içerisinde antrenman eksikliği yaşamaması adına, teknik heyet tarafından programlar hazırlandı. Birçok futbolcu evlerinde hazırlıklarını sürdürmekte. Bununla birlikte tesislerde ise her gün 11:00 ile 17:00 saatleri arasında bireysel antrenmanlar gerçekleştirilebiliyor.

İSTEYENİN EVİNE FİTNESS ALETLERİ GİDECEK

Kulüpten yapılan açıklamada ise; “İnsan sağlığının her şeyden önce geldiği bu günlerde, futbolcularımızın herhangi bir eksiklik yaşamaması adına kulüp bünyemizde bulunan fitness malzemeleri de oyuncularımızın talebi doğrultusunda evlerine gönderilmektedir” denilmişti.

28 Mar 2020 - 00:07 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.