GAFSAD'tan ilk sanal sergi

Türkiye Fotoğraf Federasyonu(TFSF) ile  Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), birlikte  bir ilke imza attı.

Türkiye Fotoğraf Federasyonu(TFSF) ile Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), birlikte bir ilke imza attı. Bu anlamda Gaziantep’in kurtuluş etkinlikleri çerçevesi içerisinde Türkiye’de ilk defa ‘’Gaziantep’’ konulu sanal bir sergi açtı.

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Kalendergil, Fotoğraf federasyonu ile birlikte Gaziantep’in Kurtuluşunun 99 yılı etkinlikleri çerçevesi içerisinde bir sanal sergi açtıklarını duyurdu. Kalendergil, Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneğ (GAFSAD) üyesi 23 fotoğrafçının 44 eserinden oluşan fotoğraf sergisini Türkiye Fotoğraf Federasyon işbirliği ile açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

TÜRKİYE’DE İLK SANAL SERGİ AÇILDI

Kalendergil ‘’Ülkemizde ve Dünyada yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle, yüz yüze gerçekleştiremediğimiz etkinliklerden biri olan fotoğraf sergileri açılışı ve ziyareti için Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) olarak hizmetlerimize bir yenisini ekleyerek sanal mecralarda siz kıymetli fotoğraf sevenleri fotoğrafla buluşturabilmeyi amaçlıyoruz. Fotoğtafseverler https://tfsfsanalgaleri.org/tr Web sitesinden “SANAL SERGİ” salonumuza girerek yayınlanacak fotoğraf sergilerini takip edebilirler.İlk fotoğraf sergimizi, 25 Aralık’ta Gaziantep ilimizin kurtuluş yıldönümü nedeniyle Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği’nden (GAFSAD) 23 fotoğrafçının 44 eserinden oluşan fotoğraf sergisi ile açtık Hayırlı olsun iyi seyirler’’ dedi.

27 Ara 2020 - 17:44 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.