GALİBİYETE ŞARTLANDILAR

Galibiyete şartlandılar Hafta sonu Ümraniyespor ile karşılaşacak olan TFF Birinci Lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep Futbol takımında tek hedef gali...

Galibiyete şartlandılar

Hafta sonu Ümraniyespor ile karşılaşacak olan TFF Birinci Lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep Futbol takımında tek hedef galibiyet. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile hafta sonu ilk maçına çıkacak olan kırmızı siyahlılar ilk iki hedefindin kopmamak için mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Sezon başında hedefini direk süper lig olarak belirleyen kırmızı siyahlılar Ümraniyespor ile oynayacakları maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Milli ara nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Gazişehir futbol takımı, Ümraniyespor’u mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kırmızı siyahlılar günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürürken çift kale maçlarla da Ümraniye provası yapıyor. Yeni bir teknik direktörle ilk maçına çıkacak olan futbolcular da kadroda yer bulabilmek için büyük gayret gösteriyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak da hafta boyunca oyuncularına taktiksel antrenmanlar yaptırdı. Ümraniye takımını analiz edip eksiklerini futbolcularına anlatan teknik adam, bu maçtan mutlak galibiyet bekliyor. Sezon sonunda hedefini süper lig olarak belirleyen Altıparmak, taraftarların da Ümraniye karşısında takıma destek olmasını istedi. Kendi tesislerinde hazırlıklarına maç gününe kadar devam edecek olan kırmızı siyahlılarda futbolcuların oldukça moralli olmaları gözlerden kaçmadı. Antrenmanlara zaman zaman taraftarların da giderek takıma moral verdikleri belirtilirken, yöneticiler de takımı tesislerde yalnız bırakmıyor. Gazişehirli futbolcular da Ümraniye’yi eli boş göndereceklerini belirtirken, “Süper lige çıkmak için bu maçı kazanmak zorundayız. Puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı alarak yolumuza devam edeceğiz. Gazişehir olarak süper lig hedefimizden sapmayacağız” ifadelerini kullandılar. (OKAN ÇELİK)

16 Eki 2018 - 11:15 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.