GAÜN'de yeni projeler konuşuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ar-Ge Birimi ve İnovasyon Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Yeni Dönem Projeleri Toplantısı GAÜN Gaziantep Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İnovasyon ve Girişimcilik Topluluğu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ar-Ge Birimi ve İnovasyon Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Yeni Dönem Projeleri Toplantısı GAÜN Gaziantep Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekonomik Gelişme AR-GE İnovasyon Daire Başkanı Meryem Aslan, bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek olan Teknofest hakkında bilgi verdikten sonra öğrencilere seslenerek bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ve muhakkak katılım sağlamaları gerektiğini vurguladı. İnovasyonu, fayda yaratan iddialı yenilik olarak tanımlayan Aslan konuşmasında şunları söyledi: “20 Yıldır inovasyon kavramıyla ilgileniyorum. Bununla ilgili bir kitap yazdım. Yeniliğin uygulanmış olması iddialı ve farklı olması gerekiyor. Sosyal inivasyon, özelikle belediyelerin yaptığı inovasyondur. Sosyal inivasyon haricinde hizmet, ürün, teknolojik inovasyonu var. İnovasyon her alana her sektöre dokunmuş durumda. İnovasyon olmadan ilerlemek ya da kar etmek mümkün değil. Dolayısıyla inovasyonu öğrenmek ve uygulamak lazım.”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Gönüllü Kuruluşlar Koordinatörü Ömer Faruk Ceylan ise, bir sunum yaparak, öğrencilerin taleplerini dinledi.

24 Şub 2020 - 14:12 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.