Gaziantep Büyükşehir tesislerini kar yağışı için açıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken sokakta kalan vatandaşlar için tesislerini seferber etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken sokakta kalan vatandaşlar için tesislerini seferber etti.

Meteorolojinin yaptığı uyarı doğrultusunda etkili olacak kar yağışı için hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, acil durumlarda vatandaşların yararlanması için taziye evlerini ve spor salonlarını hazırladı. Şahinbey ilçesi içerisinde Beyazlar Taziye Evi, Gülsen Özkaya Taziye Evi, Yunus Emre Taziye Evi, Selahaddin Eyyubi Taziye Evi, Şehitkamil ilçesinde ise Esen- Bülent Uslu Taziye Evi, Mehmet Servi Erdemoğlu, Gazikent Taziye Evi'nde çalışmaları tamamlayarak, dışarda kalan vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca Ertuğrul Gazi ve Karacaahmet Spor Salonları açık olacak. Tesislerden yararlanacak vatandaşlara kumanya, çay, meyve suyu ikramında bulunulacak.

TRAMVAY SEFERLERİ GECE BOYUNCA SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi ayrıca tramvayları, soğuk hava nedeniyle gelecek haftaya kadar 00.00-06.00saatleri arasında İbni Sina-Gar hattında her iki yönden 60 dakika, Adliye-Gar ve Adliye-Burç Kavşağı hatlarında ise iki yönde 75 dakika ve Otogar-Balıklı otobüslerinde ise 60 dakika sefer sıklığıyla her iki yönden ücretsiz hizmet verecek.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.