Gaziantep derbisi Polisgücü’nün: 7-1

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı, Açık Alan Süper Liginin üçüncü gününde karşılaştığı Gaziantep Genlikspor’u net skorla mağlup etti. 7–1 Türkiy...

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı, Açık Alan Süper Liginin üçüncü gününde karşılaştığı Gaziantep Genlikspor’u net skorla mağlup etti. 7–1

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 14 – 22 Mayıstarihleri arasında şehrimizde organize edilen Açık Alan ikinci etap maçlarının üçüncü gününde Gaziantep derbisi oynandı.

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı ikinci etabın üçüncü gün mücadelesinde karşılaştığı Gaziantep Gençlik Dorukspor karşısında birinci etabı Fatma Songül Gültekin’in attığı gollerle 1 – 0 üstünlük ile tamamlarken ikinci çeyrekte Nur Nebi Baran ile farkı açarak ilk yarıyı 2 – 0 önde kapattı. Kırmızı – Beyazlı ekip üçüncü periyotta Perihan Çınar ile arayı açmaya devam etti. Dorukspor’un tek sayısını Ayten Koncuk kaydederken, Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı son çeyrekte ise Perihan Çınar (2), Pınar Yılmaz ve Fatma Songül Gültekin’in golleri ile sonucu belirledi.

Gaziantep Polisgücü ligde ki 11’inci galibiyetini elde ederken puanını 33’e yükseltti ve en yakın rakibi ile puan farkını 11’e çıkarttı. Kırmızı – Beyazlı ekip dördüncü maçını Alanya Yıldızları ile ile 17 Mayıs Salı günü saat 14.30’deoynayacak.

ŞAMPİYONLUĞA GÜN SAYIYORUZ

Kadınlar Açık Alan Süper Ligi'nin ikinci etap maçlarında da galibiyet serisine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, “Ligin zirvesindeyiz ve en yakın rakiplerimiz arasında yer alan şehrimizin bir diğer güçlü ekibi Gençlikspor Doruk kulübü ile oynadığımız bu zorlu karşılaşmadan da istediğimiz sonucu alarak ayrıldık. Artık şampiyonluğa gün saymaya başladık. Ben kalan maçlarımızda da galibiyetler ile ayrılarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

17 May 2022 - 04:11 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.