Gaziantep FK kaldığı yerden

Gaziantep FK, geçen sezon iç sahada elde ettiği başarılı sonuçlara bu sezonda kaldığı yerden devame diyor.

Gaziantep FK, geçen sezon iç sahada elde ettiği başarılı sonuçlara bu sezonda kaldığı yerden devame diyor. Ankaragücü'nü Hatay’da ağırlayan Kırmızı-Siyahlı takım Ertuğrul'un 47. dakikadaki golü ile yenmeyi başardı ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz sezon iç saha lideri olan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezona yine galibiyetle başladı.

Geçtiğimiz sezon evinde 19 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden Gaziantep Futbol Kulübü, Hatay’da ağırladığı Ankaragücü’nü tek golle mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Bu karşılaşmayı kazanarak iç sahadaki ilk galibiyetini alan Gaziantep ekibi, geçtiğimiz sezon kaldığı yerden devam ediyor. Sezona Sivasspor beraberliği ile başlayan ve iç sahadaki ilk maçında Ankaragücü’nü 1-0 mağlup eden Gaziantep Futbol Kulübü, ilk ik maçtan 4 puan çıkararak taraftarların umudunu artırdı.

17 Ağu 2022 - 09:00 - Gaziantepspor

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.