Gaziantep FK’da yoğun mesai

Hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde yoğun mesai başladı.

Hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde yoğun mesai başladı. Teknik direktör Marius Sumudica, zorlu mücadeleden mutlaka puan yada puanlar çıkaracaklarını söyledi.

Kırmızı siyahlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık ve güçlenme çalışmaları yapıldı. Takım bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Lige verilen arada hazırlık maçı oynadıklarını anımsatan teknik direktör Marius Sumudica, takım olarak iyi yolda olduklarını söyledi. Rumen teknik adam hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını, bunun içinde çok yoğun çalıştıklarını dile getirdi. Süper Lig’de hiçbir maçın kolay olmadığını belirten Sumudica, “Her maçın ayrı bir zorluğu var. Rakibe göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Haftalar geçtikçe takımım yerine oturuyor. Daha iyi olacağımızı söyleyebilirim” dedi.

15 Eki 2019 - 08:02 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.