Gaziantep FK'dan iki bomba birden!

Transferin sessiz takımı Gaziantep FK, suskunluğunu iki flaş hamleyle bozuyor. Kırmızı-Siyahlılar, Fenerbahçe’den ayrılan Papiss Cisse ve Sivasspor’da...

Transferin sessiz takımı Gaziantep FK, suskunluğunu iki flaş hamleyle bozuyor. Kırmızı-Siyahlılar, Fenerbahçe’den ayrılan Papiss Cisse ve Sivasspor’daki kontratı sona eren Robin Yalçın’la her konuda anlaştı.

Teknik direktörlüğe Erol Bulut’u getiren ve yeni sezonda çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Gaziantep FK transferde düğmeye bastı. Güneydoğu ekibi, bir süredir radarında olan forvet Papiss Cisse ile her konuda anlaşmaya vardı. Erol Bulut’un Alanya ve Fenerbahçe ’d en eski öğrencisi olan oyuncuyla imzaların birkaç güne kadar atılacağı belirtildi. Gaziantep FK, Süper Lig ’in geçen sezon öne çıkan oyuncularından Robin Ya lçın’ı da bitirdi. Başarılı oyuncu Sivasspor ’la yeni kontrat imzalamamıştı. Antep’in önerisini kabul eden Robin’in de Cisse ile beraber imzayı atması bekleniyor.

19 Tem 2021 - 11:11 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.