Gaziantep FK’de giden isimlerin yerine kim gelecek?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 3 yöneticinin istifa etmesinin ardından, yönetim önceki akşam saatlerinde tesislerde bir araya geldi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 3 yöneticinin istifa etmesinin ardından, yönetim önceki akşam saatlerinde tesislerde bir araya geldi. İstifaların kabul edileceği, Fikret Kileci’nin yerine Mehmet Ali Şimşek’in başkan yardımcılığına getirilebileceği öğrenildi. Lig bitince de genel kurula gidilecek.

Gaziantep FK’da dün yaşanan hareketli saatlerin ardından akşam saatlerinde yönetim toplandı. Başkan Yardımcısı Fikret Kileci, Erhan Özmen ve Fevzi Değirmenci’nin istifalarının kabul edileceği, Başkan Yardımcısı Fikret Kileci’nin yerine de Mehmet Ali Şimşek’in geleceği öğrenildi. Yeni Futbol Yasası sonrasında başka yöneticilerin de ayrılacağı belirtilirken, kulübün liglerin bitmesi ile genel kurula gideceği ve yeni yönetimi belirleyeceği bildirildi. Önceki akşam istifa kararlarının ardından toplanan Başkan Cevdet Akınal ve yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya istifa eden ve etmesi beklenen yöneticiler de katılırken, liglerin 2 hafta sonra bitmesinin ardından genel kuruluna gidileceği öğrenildi. Yeni spor yasasından çekinen bazı yöneticilerin daha istifa edeceği öğrenildi. Sezer Cihan’ın başkan yardımcılığı görevine devam ettiği, diğer başkan yardımcılığına da Mehmet Ali Şimşek’in geleceği yönünde açıklamalar var.

13 May 2022 - 07:27 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.