Gaziantep Kolej Vakfı’nda Okuluna Hoş geldin Partisi

2019-2020 eğitim öğretim yılında ortaokulda eğitime başlayan öğrencilere yönelik GKV Özel Okullarında düzenlenen Okuluna Hoş Geldin Partisi renkli sahnelere neden oldu.

2019-2020 eğitim öğretim yılında ortaokulda eğitime başlayan öğrencilere yönelik GKV Özel Okullarında düzenlenen Okuluna Hoş Geldin Partisi renkli sahnelere neden oldu. Öğrenciler arası kaynaşmanın sağlandığı partide okul orkestrasının konseri adeta büyüledi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri için düzenlenen “Okuluna Hoş Geldin” partisi renkli anlara sahne oldu. Dans gösterileri ile başlayan etkinlikte öğrencileri eğitsel oyunlar, drama gösterileri ve jazz konseri eşliğinde birbirleri ile kaynaşma fırsatı yakaladı. Ortaokulu kısa bir sürede uyum sağlayan öğrencilerin akademik çalışmalara yöneldiğini ifade eden okul müdürü Abdullah Dağlı “Öğrenciler ve öğretmenler arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve kurum içerisinde sosyal bir aktive gerçekleştirmek için düzenlediğimiz okuluna hoş geldin partisiyle öğrencilerimizin bir birlerini yakından tanıması ve öğretmenleriyle kaynaşmaları sağlandı. Düzenlenen çeşitli etkinliklerle de yetenekli öğrencilerimizin tespiti sağlandı. 2019-2020 eğitim öğretim yılının akademik alanlarda olduğu gibi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı olacağına inanıyorum” dedi.

18 Eyl 2019 - 10:52 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.