Gaziantep‘te halı fabrikasında yangın

Gaziantep'te bir halı fabrikasında çıkan yangına yangın söndürme tüpüyle müdahale eden 7 işçi, tüpten çıkan gazdan zehirlendi.

Gaziantep'te bir halı fabrikasında çıkan yangına yangın söndürme tüpüyle müdahale eden 7 işçi, tüpten çıkan gazdan zehirlendi.

Olay, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir halı fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın kurutma tezgahında ısınma sonucu çıkan yangına ilk müdahaleyi işçiler yaptı. Fabrika personeli yangın tüpünü aşırı kullanınca tüpten çıkan gazdan zehirlendiler. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangına müdahale etmek için içeri giren itfaiye ekipleri personelleri baygın halde bularak dışarı çıkarttı. Tüpten çıkan gazdan etkilenen 2 işçi olay yerinde tedavi edilirken, 5 işçi ise 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelere sevk edildi.

04 Ara 2019 - 19:20 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.