Gaziantep’i stadyuma bekliyoruz

Spor Toto 1. Lig play-off ilk etabında bugün Osmanlıspor'u konuk edecek olan Gazişehir Gaziantep'in kulüp başkanı Adil Konukoğlu, arzuladıkları Süper Lig'e yükseleceklerini söyledi.

Konukoğlu oldukça zorlu geçen ligi, play-off'lara katılma hakkı kazanarak tamamladıklarını anımsattı.

Artık tüm konsantrasyonlarını önlerindeki 3 maçta toplayacaklarını ifade eden Konukoğlu, "Bundan sonraki maçlarda hata şansımız yok. Tüm gücümüzü ve isteğimizi sahaya yansıtıp, arzuladığımız Süper Lig'e yükseleceğiz. Tüm sezon verdiğimiz emeği hasat etmek için son viraja girdik." diye konuştu.

“BU ŞEHİR SÜPER LİG’İ HAKEDİYOR”

Bu süreçte en güçlü kozlarının ise taraftar olacağını anlatan Konukoğlu, şunları kaydetti: "Gaziantep, şehir yapısı ve taraftar kalitesiyle Süper Lig'i fazlasıyla hak eden bir şehir. Gaziantep'in beklediği Süper Lig'e yükselmesi için de önümüzde 270 dakika var. Taraftarımızla birleşerek, hep birlikte 270 dakika boyunca tek vücut olacağız. Süper Lig yolculuğundaki mimarımız, taraftar olacak. Bu kulvardaki evimizde olacak tek maçımız var. O da bugün oynayacağımız Osmanlıspor maçı. Tüm Gaziantep'i stadyuma bekliyoruz."

21 May 2019 - 18:35 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.