Gaziantepli Berk Can Arslan büyük beğeni topladı

Müziğin dahi çocuğu Gaziantepli Berk Can Arslan, rock ve rap şarkıcılanının çıktı mekanda, piyanosuyla büyük beğeni topladı.

Müziğin dahi çocuğu Gaziantepli Berk Can Arslan, rock ve rap şarkıcılanının çıktı mekanda, piyanosuyla büyük beğeni topladı.

Müziğin dahisi olarak nitelendirilen 23 yaşındaki piyanist Berk Can Arslan, genelde rap ve rock şarkıcılarının sahne aldığı Beşiktaş İF Performance Hall’da piyano resitali sundu. Haliç Üniversitesi Konservatuarı 4.sınıf öğrencisi

23 yaşındaki piyanist Berk Can Arslan, piyanoyla eski bilinen şarkıları çaldı. Dördüncü konserini veren Berk Can, “Genelde genç kitlenin tercih ettiği mekanlarda konser vermeyi tercih ediyorum. Pop, rock, rap müziğinin tercih edildiği mekanlarda piyano konseri vermek beni çok mutlu ediyor. Kendi müziğim ve bestelerim hariç geçmişten günümüze gelen anonim ve etnik müziği kendi kompozisyonumla dinleyiciye sunuyorum” diyor. Berk Can konserinde “Beyaz giyme, Sarı Gelin, Yiğidim Aslanım, Kerkük Zindanı, Hey Onbeşli, Selvi Boylum Al Yazmalım, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi unutulmaz türkü ve şarkıları piyanoyla çaldı.

03 Mar 2020 - 12:04 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.